miercuri, 24 decembrie 2014

De ce Mos Craciun e mai bun decat Isus

- Mos Craciun te tine cu iubire in bratele sale. Isus iti spune sa stai in genunchi in fata sa.
- Nici o persoana nu a fost arsa pe rug pentru ca nu a crezut in Mos Craciun.
- Nu e neaparat sa te rogi la Mos Craciun ca parintii sa iti cumpere cadouri.
- Mos Craciun nu iti spune cum si cu cine trebuie sa faci sex.
- Mos Craciun nu te trimite in iad daca nu crezi ca exista.
- Nu trebuie sa mori ca sa il poti vedea pe Mos Craciun.
- Din cauza lui Mos Craciun nu au avut loc razboaie religiose.
- Nimeni nu te bate la cap sa il primesti pe Mos Craciun in inima.
- Cand nu ai de mancare, Mos Craciun nu te pune sa tii post, ci iti da cadouri.
- Sunt mai putini copii care l-au vazut pe Isus, decat cei ce l-au vazut pe Mos Craciun.
- Mos Craciun nu te pune sa ii bei sangele si trupul. In schimb acesta iti aduce dulciuri si fructe.
- Mos Craciun nu te indeamna sa ii tratezi diferit pe cei ce au alti prieteni imaginari diferiti de ai tai.
- Nu trebuie sa astepti mii de ani ca Mos Craciun sa se intoarca, deoarece acesta vine in fiecare an.
- Spre deosebire de Isus, Mos Craciun nu se sinucide pentru a salva lumea de la propia sa condamnare.

 P.S.: Daca apreciezi asta, da-i un share.

7 comentarii:

  1. Mos craciun, este o fiinta imaginara,eleste o legenda nimeni niciodata nu l-a vazut pe mos craciun ,insa pe Iisus L-au vazut o multime de oameni si unii il vad chiar si in zilele noastre,depinde de buna credinta a fiecaruia si de faptele sale bune,in zilele acestea oamanii au uitat de Nasterea lui Iisus asteptandu-l pe mos craciun nu pe pruncul care s-a jertfit pentru ca lor sa le fie mai bine,Iisus nu s-a sinucis ,El a fost rastignit pentru ca a ascultat de Tatal, care iubind lumea atat de mult l-a trimis pe unicul sau fiu sa se rastigneasca ,Iisus ne da sa-i mancam trupul si sa-i bem sangele pentru a ne curatii de pacate , el nu ne pune sa postim pentru ca nu avem de mancare El ne pune sa postim pentru a fi in mai mare comuniune cu El si nu cu lumea aceasta pacatoasa,careia nu-i pasa de El

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu neg faptul ca cineva ar putea avea experiente religioase cu Isus, insa asta are explicatii naturale. Asa cum un crestin are experiente cu Isus sau cu fecioara Maria, tot asa si un hindus va pretinde ca a avut o experienta cu Ganesh sau Vishnu. De asemenea un budist va pretinde ca a avut o experienta in care i s-a permis sa isi vada segvente importante dintr-o viata anterioara. O persoana care a trait intr-un mediu islamic, poate avea o experienta in care sa vada pe cei care nu i-au slujit lui Allah cum sunt torturati in cele mai salbatice moduri posibile, sau poate avea o experienta in care sa vada cum se desfata in bucurii nemarginite toate sufletele persoanelor care i-au slujit lui Allah atunci cand au trait pamant.
      Faptul ca oamenii au experiențe personale care sunt in comformitate cu propiile lor credinte religioase, reprezinta un motiv suficient pentru a le considera pur si simplu rodul imaginatiei.

      Ștergere
    2. Anonim , sa presupunem ca noi doi suntem prieteni. Ce-ai face daca eu ti-as omora mama ? Daca e sa o iau dupa spusele tale, ti-ai omora propriul copil doar ca sa ma poti ierta pe mine. Eu zic sa te mai gandesti cand spui ceva din biblie. A! Si inca ceva. Iisus nu a fost rastignit pentru pacatele noastre , ci pentru ale lui. P.S.: Sper sa nu iei in nume de rau ce ti-am spus eu. Nu am nimic cu tine.

      Ștergere
    3. daca ai un prieten imaginar si vorbesti cu el sau in numele lui esti NEBUN. mai multi oameni cu prieteni imaginari sunt un AZIL de nebuni. dar ....daca mai multi oameni au acelasi prieten imaginar se cheama RELIGIE.

      Ștergere
    4. Eu cred ca Iisus este de neînlocuit.Prefer de mii de ori pe Iisus decât pe Mos Crăciun,el fiind doar o legenda.Iisus ne veghează,ne ajuta la greu si cred ca este foarte normal sa îi multumim măcar creând in El.El si-a sacrificat viata pentru noi!Chiar daca Mos Crăciun " ne aduce cadouri" ,iar Iisus nu,El ti-a dat viata .Datorita lui esti ceea ce esti.Asta este doar părerea mea!! Iisus trebuie sa facă mereu parte din sufletul nostru si cel mai important sa credem in El asa cun el a crezut in noi.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Biblia este adevarata pentru ca biblia zice ca e adevarata( Beacause Fuck logic that's why!)

    RăspundețiȘtergere